Her er mitt svar til alle dere kritikere!

  • 19.10.2016 - 08:40

I går la jeg ut et innlegg der jeg ytret mitt mening om det å ha rovdyr i den Norske naturen. Dette innlegget nådde ut til over 500 personer, og til min store glede er de aller fleste veldig positive til å ha rovdyr i Norge. 

Snarling Gray Wolf
Folk som alltid skal være så forbanna politisk korrekte gjør meg sint! Vi snakker ikke om politikk, men om natur! Forresten, se på dette utrolig sjarmerende dyret! Rent og ærlig, noe vi mennesker mistet for lenge siden! Licensed from: photo_guru / yayimages.com

 

Men ikke uten unntak, selvfølgelig!

Så til de få av dere som er imot ulven og andre rovdyr har jeg et svar...

Nå er jeg heldigvis ikke forsker, politiker eller noe sånt, jeg er bare en vanlig mann med en mening og et ønske. Min kunnskap er ikke basert på "område", den er bare basert på det som kalles fakta. Fakta om hvordan naturen fungerer!

Vi mennesker er uten tvil de smarteste dyrene som finnes, sett fra et menneskelig ståsted. Vi har kunnskap og evner til å gjøre forandringer i verden. Vi er tilpassingsdyktige på et nivå som ingen andre dyr er! Så for at vi skal se dette som det er, må vi forestille oss en natur uten menneskelig inngripen. Og det er først da at vi ser hvor sårt vi trenger rovdyr. 

Rovdyr har en funksjon, de hjelper til å holde andre viltbestander i sjakk. Andre viltbestander som påvirker mye mer enn det vi aner!

På toppen av det hele er det noe så ubeskrivelig vakkert med et rovdyr, det kan ikke forklares, det bare er sånn!

Så for å være helt ærlig, jeg vil ha rovdyr i Norge og jeg mener at vi trenger rovdyr for å holde en naturlig balanse!

Mer forklaring eller svar enn det får dere ikke, desverre! Så får jeg heller bare være en klovn!

Vil du ha ulv i Norge?

 

Følg meg på FACEBOOK!

 

Bjørn H.

#ulv #vakkert #rovdyr 

 

ULV!!! UUULV!!! Jævla tullinger!

  • 18.10.2016 - 13:10

Jeg beklager på det aller sterkeste at jeg brukte slike ord i overskriften, men jeg føler at det er nødvendig!

Du skjønner, her i Norge har vi mer plass per person en de aller fleste steder i verden. Jeg har ikke noe nøyaktige tall men i dette landet bor det omtrent 5-5,5 millioner mennesker. Men 385 tusen kvadratkilometer er ikke nok!

Vi har ikke plass til 68 ulver i dette landet, vi har heller ikke plass til gaupe, bjørn, jerv eller ørn. Altså, i dette landet skal vi absolutt ikke ha rovdyr! Det har nemlig rovviltnemnda bestemt...

Resting wolves

Se på disse utrolig vakre skapningene, de tilhører i naturen og ingen bør få endre på det! Licensed from: Gry Thunes / yayimages.com

Sheeps

Sauene skal på død og liv slippes til fjells, men ingen skal være der å ta ansvar for de. Det bør bli lovpålagt å gjete husdyr! Licensed from: kamchatka / yayimages.com

Alt dette på grunn av sauebønder som ikke kan passe sauene sine og jegere som på død og liv skal slippe hunden løs i skogen. Det er dyreplageri å ikke passe på sauene sine, og slipper du hunden din løs der det er ulv er du direkte ond!

Rovdyr jakter, det må de gjøre for å overleve. Rovdyr spiser andre dyr, og det er det som kalles naturlig balanse.

Vi trenger rovdyr for å opprettholde en sunn balanse i naturen! 

Mine forslag er veldig enkle:

  • Jegere som slipper hunden løs i ulverevir bør fratas jaktlisensen. 
  • Bønder må begynne å gjete sauene sine der det er fare for at rovdyr kan ta dyr. 

Ser dere?

To enkle forslag som løser hele greia... Det trenger ikke å være mer komplisert.

I alle år har husdyr blitt tatt av rovdyr, det er noe vi må leve med. Vi slipper våre dyr inn i rovdyrenes habitat og forventer at de skal gå stille forbi når de ser det som oppfattes som enkle byttedyr. Sånn fungerer det ikke, rovdyr er og vil alltid være rovdyr. Derfor bør det bli pålagt å gjete husdyr der det er fare for rovdyr.

Men neida, det er mye enklere å fjerne de??? Tullinger!

 

Jeg vil veldig gjerne høre hva du mener om denne saken, og det gjør du ved å si din mening i kommentarfeltet!

Følg meg gjerne på FACEBOOK

 

Bjørn H.

 

Kjære Therese Johaug... Ble ikke dette litt for mye?

  • 16.10.2016 - 18:17

Nå blir jeg sikkert en av Norges mest upopulære personer, men noen må si det!

Therese Johaug hadde altså visst om dopinganklagen i en hel uke, men når pressekonferansen fant sted skulle en nesten tro at hun nettopp hadde fått vite det selv. Jeg mener, det er helt greit å være lei seg å alt det der, men jeg kan garantere at den ustoppelige hulkinga Johaug fremførte vant mange hjerter. 

Therese Johaug er jo tross alt en av Norges største idrettsutøvere, og hun er en ekte solstråle av et menneske. De aller fleste liker Johaug. Så å se denne stakkars lille piken sitte der å gråte som en 3 åring, treffer hvem som helst midt i hjerte.

Derfor blir fokuset tatt bort fra det som faktisk hendte. Og dette er grunnen til at jeg ventet litt med dette innlegget. Jeg håper at folk nå har fått denne pressekonferansen på avstand, og ser at Johaug faktisk har blitt tatt for DOPING! Problemet med å bli tatt for doping er at INGEN vet sannheten... Altså, Johaug vet det, og hun gjorde ALT hun kunne for at det Norske folk skulle tro på hennes versjon.

Men ingen andre vet hva som skjedde, for alt vi vet kan hun faktisk ha dopet seg... Det kan faktisk være sånn at dette var et valg hun tok. Desverre er dette et spørsmål som vil stå ubesvart i evig tid. Konklusjonen er, at selv om en person gråter sine tapreste tårer, er det faktisk slik at om du blir tatt for doping så skal du straffes.

Jeg beklager Therese, men ved en dopinganklage er du SKYLDIG til det motsatte er bevist!  

Hva mener DU om denne saken? 

 

Bjørn H.

 

PS! Følg meg på FACEBOOK!

#theresejohaug #doping #tårer #sport #nyheter

Bjørn H.

Velkommen"Husfar", fotonerd, dagdrømmer, hobbykokk og blogger...

Kontakt:

Epost: bjhaland@live.no

Telefon: 90250788.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits