Drømmejobben...

  • 17.04.2017 - 11:10

Min drømmejobb er å bli fotograf... Men det kommer jeg åpenbart aldri til å bli så da kan jeg vel bare gi faen da??

Jeg er syk, jeg går på avklaringspenger fra nav og jeg står fast i livet... Syting og klaging er min nye spesialitet og dette innlegget er intet unntak!

Jeg bare lurer på om og når jeg skal bli frisk nok til å ta tak i livet mitt, jeg er tross alt en far og ektemann. Nå føler jeg at jeg har nådd et punkt der det virkelig er nå eller aldri. Når jeg fikk denne psykiske sykdommen bestemte jeg meg for å klare noe, jeg følte meg frisk og forstod egentlig ikke omfanget av det hele. Jeg hadde faktisk og tross alt motivasjon til å gjøre noe med livet... Men... det er alltid et men... ikke sant??

Jeg slet med sterk dødsangst og forventet ingenting annet enn at livet snart var over... så jeg fikk noen piller som skulle dempe angst og depresjon. Jeg begynte på zoloft, og etter en lang og hard innkjøringsperiode ble jeg bedre. Borte var angsten, eller hvertfall 95% av angsten forsvant. Problemet er bare det at med alt det negativet forsvant også noe positivt, MOTIVASJON!

Jeg har brent broer, og gjort mye dumt i mitt liv. Så nå når jeg virkelig trenger hjelp og støtte er jeg alene... Kanskje fortjent, men faen så surt.

Jeg har ikke motivasjon nok til å reise meg opp på egenhånd og det mener jeg er tablettenes feil... Uheldigvis er det et helvette å slutte på dritten...

Drømmejobben er det den er, en drøm... en fjern jævla drøm!

Sånn, nå har jeg fått klaget litt, og tusen takk for at du gadd å lese ;)

Til slutt vil jeg bare si:

GJØR ALT DU KAN FOR Å UNNGÅ TABLETTER MOT ANGST OG DEPRESJON!

Tren, finn en hobby, vær med venner, eller hva som helst. Gjør ALT du kan for å unngå den dritten, for når du først har begynt er livet et helvetes slit!

 

Følg meg gjerne på FACEBOOK ;)

 

Bjørn H.;)

#helse #fotograf #motivasjon #psykiskhelse

Bjørn H.

Velkommen"Husfar", fotonerd, dagdrømmer, hobbykokk og blogger...

Kontakt:

Epost: bjhaland@live.no

Telefon: 90250788.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits