Drømmejobben...

  • 17.04.2017 - 11:10

Min drømmejobb er å bli fotograf... Men det kommer jeg åpenbart aldri til å bli så da kan jeg vel bare gi faen da??

Jeg er syk, jeg går på avklaringspenger fra nav og jeg står fast i livet... Syting og klaging er min nye spesialitet og dette innlegget er intet unntak!

Jeg bare lurer på om og når jeg skal bli frisk nok til å ta tak i livet mitt, jeg er tross alt en far og ektemann. Nå føler jeg at jeg har nådd et punkt der det virkelig er nå eller aldri. Når jeg fikk denne psykiske sykdommen bestemte jeg meg for å klare noe, jeg følte meg frisk og forstod egentlig ikke omfanget av det hele. Jeg hadde faktisk og tross alt motivasjon til å gjøre noe med livet... Men... det er alltid et men... ikke sant??

Jeg slet med sterk dødsangst og forventet ingenting annet enn at livet snart var over... så jeg fikk noen piller som skulle dempe angst og depresjon. Jeg begynte på zoloft, og etter en lang og hard innkjøringsperiode ble jeg bedre. Borte var angsten, eller hvertfall 95% av angsten forsvant. Problemet er bare det at med alt det negativet forsvant også noe positivt, MOTIVASJON!

Jeg har brent broer, og gjort mye dumt i mitt liv. Så nå når jeg virkelig trenger hjelp og støtte er jeg alene... Kanskje fortjent, men faen så surt.

Jeg har ikke motivasjon nok til å reise meg opp på egenhånd og det mener jeg er tablettenes feil... Uheldigvis er det et helvette å slutte på dritten...

Drømmejobben er det den er, en drøm... en fjern jævla drøm!

Sånn, nå har jeg fått klaget litt, og tusen takk for at du gadd å lese ;)

Til slutt vil jeg bare si:

GJØR ALT DU KAN FOR Å UNNGÅ TABLETTER MOT ANGST OG DEPRESJON!

Tren, finn en hobby, vær med venner, eller hva som helst. Gjør ALT du kan for å unngå den dritten, for når du først har begynt er livet et helvetes slit!

 

Følg meg gjerne på FACEBOOK ;)

 

Bjørn H.;)

#helse #fotograf #motivasjon #psykiskhelse

toveview

17.04.2017 kl.23:17

Jeg synes definitivt ikke du syter. Er en syk har en krav på penger. Det er til slike som deg jeg jobber og betaler min skatt med glede. Livet er ikke enkelt. Bare for oss som får være friske. Jeg har selv en i nær familie som sliter en del psykisk Vedkommende har ikke truffet en dame, fått noen barn enda og har få eller ingen venner. Så han er meget ensom. Du har da mye å leve for. Men den store drømmen om å bli fotograf, kan jo begynne som en hobby. Meld deg inn i en klubb. Bli med på kurs. Blir du dyktig kan du markedsføre deg i sosiale medier. Jeg vet også at medisiner kan gjøre til at en demper iveren og motivasjonen. Det er nok der du sliter antageligvis. Men det må da bli bedre om en tar tiden til hjelp.

Bjørn H.

20.04.2017 kl.16:01

toveview: Jeg er forbi hobbystadiet, så det er absolutt ikke det fototekniske det står på... Det er mangel på motivasjon og resurser som er problemet... Takk for en flott kommentar ;)

toveview

20.04.2017 kl.18:36

Ja, det er ofte slik. Det er en evig runddans. Dårlig økonomi pga. utbetalinger via NAV / helfo. gjør at en blir handlingslammet også. Jeg krysser fingre for at motivasjonen kommer. God bedring!

Bjørn H.

20.04.2017 kl.20:20

toveview: Tusen takk ;) Ja, får satse på at det skjer noe snart ;)
Bjørn H.

Velkommen"Husfar", fotonerd, dagdrømmer, hobbykokk og blogger...

Kontakt:

Epost: bjhaland@live.no

Telefon: 90250788.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits