Her er mitt svar til alle dere kritikere!

  • 19.10.2016 - 08:40

I går la jeg ut et innlegg der jeg ytret mitt mening om det å ha rovdyr i den Norske naturen. Dette innlegget nådde ut til over 500 personer, og til min store glede er de aller fleste veldig positive til å ha rovdyr i Norge. 

Snarling Gray Wolf
Folk som alltid skal være så forbanna politisk korrekte gjør meg sint! Vi snakker ikke om politikk, men om natur! Forresten, se på dette utrolig sjarmerende dyret! Rent og ærlig, noe vi mennesker mistet for lenge siden! Licensed from: photo_guru / yayimages.com

 

Men ikke uten unntak, selvfølgelig!

Så til de få av dere som er imot ulven og andre rovdyr har jeg et svar...

Nå er jeg heldigvis ikke forsker, politiker eller noe sånt, jeg er bare en vanlig mann med en mening og et ønske. Min kunnskap er ikke basert på "område", den er bare basert på det som kalles fakta. Fakta om hvordan naturen fungerer!

Vi mennesker er uten tvil de smarteste dyrene som finnes, sett fra et menneskelig ståsted. Vi har kunnskap og evner til å gjøre forandringer i verden. Vi er tilpassingsdyktige på et nivå som ingen andre dyr er! Så for at vi skal se dette som det er, må vi forestille oss en natur uten menneskelig inngripen. Og det er først da at vi ser hvor sårt vi trenger rovdyr. 

Rovdyr har en funksjon, de hjelper til å holde andre viltbestander i sjakk. Andre viltbestander som påvirker mye mer enn det vi aner!

På toppen av det hele er det noe så ubeskrivelig vakkert med et rovdyr, det kan ikke forklares, det bare er sånn!

Så for å være helt ærlig, jeg vil ha rovdyr i Norge og jeg mener at vi trenger rovdyr for å holde en naturlig balanse!

Mer forklaring eller svar enn det får dere ikke, desverre! Så får jeg heller bare være en klovn!

Vil du ha ulv i Norge?

 

Følg meg på FACEBOOK!

 

Bjørn H.

#ulv #vakkert #rovdyr 

 

NUK

19.10.2016 kl.15:48

Ja det er synd at enkelte folk ikke kan forstå at disse dyrene har sin rett i naturen. Vakkert eller ikke så er det så mange andre tiltak som kan redde mange flere husdyr enn å utrydde rovdyrene våres. Og som du påpeker det er vi mennesker som er i stand til å gjøre en forandring. Det jeg syns er rart er at selv uten rovdyrene som tar ca 2-3000 sau så vil det femdeles forsvinne ca 118000 sau. Og sansynligvis bli mer ubalanse i annen viltbestand.

Bjørn H.

19.10.2016 kl.15:57

NUK: helt korrekt!

Nina Konst

22.10.2016 kl.17:31

Helt enig med deg! Jeg blogger også om ulven i disse dager :)

Bjørn H.

23.10.2016 kl.10:27

Nina Konst: Så bra ;) hvor finner jeg din blogg?
Bjørn H.

Velkommen"Husfar", fotonerd, dagdrømmer, hobbykokk og blogger...

Kontakt:

Epost: bjhaland@live.no

Telefon: 90250788.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits