Kjære Therese Johaug... Ble ikke dette litt for mye?

  • 16.10.2016 - 18:17

Nå blir jeg sikkert en av Norges mest upopulære personer, men noen må si det!

Therese Johaug hadde altså visst om dopinganklagen i en hel uke, men når pressekonferansen fant sted skulle en nesten tro at hun nettopp hadde fått vite det selv. Jeg mener, det er helt greit å være lei seg å alt det der, men jeg kan garantere at den ustoppelige hulkinga Johaug fremførte vant mange hjerter. 

Therese Johaug er jo tross alt en av Norges største idrettsutøvere, og hun er en ekte solstråle av et menneske. De aller fleste liker Johaug. Så å se denne stakkars lille piken sitte der å gråte som en 3 åring, treffer hvem som helst midt i hjerte.

Derfor blir fokuset tatt bort fra det som faktisk hendte. Og dette er grunnen til at jeg ventet litt med dette innlegget. Jeg håper at folk nå har fått denne pressekonferansen på avstand, og ser at Johaug faktisk har blitt tatt for DOPING! Problemet med å bli tatt for doping er at INGEN vet sannheten... Altså, Johaug vet det, og hun gjorde ALT hun kunne for at det Norske folk skulle tro på hennes versjon.

Men ingen andre vet hva som skjedde, for alt vi vet kan hun faktisk ha dopet seg... Det kan faktisk være sånn at dette var et valg hun tok. Desverre er dette et spørsmål som vil stå ubesvart i evig tid. Konklusjonen er, at selv om en person gråter sine tapreste tårer, er det faktisk slik at om du blir tatt for doping så skal du straffes.

Jeg beklager Therese, men ved en dopinganklage er du SKYLDIG til det motsatte er bevist!  

Hva mener DU om denne saken? 

 

Bjørn H.

 

PS! Følg meg på FACEBOOK!

#theresejohaug #doping #tårer #sport #nyheter

Mia - Alt annet enn A4

16.10.2016 kl.18:49

Ja, må nok dessverre være slik. Er reglene først satt, så må de følges. Kan tro det hadde vært et klagekor om noen fra et annet land hadde fått passere etter noe slikt, eksempelvis Russland. Vi må nok bare smøre oss med tålmodighet å se hva de finner ut. Regner med de går i sømmene for å sørge for en riktig avgjørelse. Det er derimot MAT for media hele greia!

Kan bare ønske henne lykke til, håper hun forteller sannheten med god samvittighet :)

Bjørn H.

16.10.2016 kl.19:47

Mia: Ikke mat, men snop ?? Og ja, hadde dette vært et annet land så ville nordmenn flest dømt de nedenom og hjem etter første uttalelse..,

Mia - Alt annet enn A4

16.10.2016 kl.20:15

Ha, ja der sier du det! Et ordentlig kalas med snop! :P

Mai Eckhoff Morseth

18.10.2016 kl.18:33

Du har rett... vi kan ikke vite hva som har skjedd selv om vi liker Johaug.

Bjørn H.

19.10.2016 kl.07:57

Mai Eckhoff Morseth: Nettopp!
Bjørn H.

Velkommen"Husfar", fotonerd, dagdrømmer, hobbykokk og blogger...

Kontakt:

Epost: bjhaland@live.no

Telefon: 90250788.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits